Het Bijtje 

pedagogische kinderopvang Gastouderopvang Het Bijtje 

Mijn naam is Jeanette van Schaik en ik ben al 19 jaar met veel plezier gastouder.

Zelf heb ik drie kinderen van acht tot zestien jaar.

Ik heb altijd al uitgekeken naar het moederschap en vind het heerlijk om jonge kinderen te verzorgen en hen te zien opgroeien van dichtbij. Ik probeer hen daar actief in te ondersteunen op een manier die leuk, prettig en verantwoordelijk voor hen is. Ieder kind is anders; dat heb ik ook met mijn eigen kinderen gemerkt en dat fascineert motiveert me nog altijd.

Het is prachtig om die ontwikkeling steeds weer te zien en hen daarbij te helpen door lekker met ze bezig te zijn. Meestal zijn er meerdere kinderen aanwezig en dan zorg ik dat ze ook leuk met elkaar kunnen spelen wanneer ze dat willen. Het is aan de ene kant belangrijk dat ze de kans krijgen sociaal te ontwikkelen met anderen, maar ook dat er voldoende rust en aandacht is. Daarom is voor mij het gastouderschap ideaal omdat de kleinschaligheid hier volop gelegenheid toe biedt.Tegelijk is er iedere dag gelegenheid om met de ouders te overleggen. 


Certificaten

Ik ben ik bezit van alle benodigde diploma's en certificaten die nodig zijn voor erkende gastouderopvang. Hierdoor weet u zeker dat u uw opvangtoeslag zult ontvangen zoals dit wettelijk is geregeld.

  • Ingeschreven in langelijk register van erkende gastouderopvang
  • Kinder E.H.B.O. 
  • Jaarlijkse veiligheidsinspectie

Ieder jaar vindt veiligheidsinspectie plaats van de G.G.D. in Leiden om de veiligheid van huis en tuin te controleren. Daarnaast hebben we zelf voldoende rook- en koolmonoxide melders geinstalleerd.

E-mailen
Bellen
Info